Flotte turer for hele familien

Reisevalget

Når det kommer til reise med hele familien så er det så utrolig mange valg at man ikke blir helt enig med seg selv. Skal man dra til Tusenfryd utenfor Oslo, Syden ferie med kritthvite sandstrender, Opplevelsesferie i Afrika eller kanskje bare en nydelig familie tur til Norges kjente Lofoten? Dette kan man sitte å gruble så mye man vil på, men det er ikke tvil om at unger har mye trivsel av og være minst mulig i bil og mest mulig i aktivitet. Og så kommer det til, skal aktiviteten være i en fornøyelsespark hvor de voksne blir gal av alt støyet eller bare dra der alle barn og voksne vil trives mest ilag? Lofoten, du og du for en plass! Der kan man oppleve hvalsafari, nydelige og ikke for lange fjellturer, fiske fra båt og mye fint ellers. Bare husk at man må kle seg uansett årstid, for Lofoten kan være lunefull med tanke på været. En sommerdag i juli kan også bli som en høstdag i oktober, da er det kanskje greit å se litt på denne siden Kidsbrandstore.no før man eventult bestemmer seg for å dra. Og ha en lett overtrekksjakke eller tynn dun jakke for barna er helt nødvendig for trivselen i det nord norske klimaet.

Hvordan oppleve Lofoten

Det og oppleve Lofoten sånn at man føler man har gjort det man kan for å føle seg mett på helt fantastisk landskap, natur og selve folkeligheten på de idylliske øyer er viktig. Da er det viktige at man oppsøker litt kunnskap som å lese litt om lofoten sånn som i denne teksten ut på havet i lofoten som beskriver godt og gir gode tips til deg som skal dit.

Lofoten er på mange måter delt opp i opplevelsene. For eksempel så er Vestsiden av Lofoten kanskje mer spektakulær enn østsiden når det kommer til fjell og landskap. Østsiden byr på mer utflukter og aktiviteter enn vest, RIB turer og turer til Trollfjorden er utrolig flott. Klart, Svolværgeita er jo over gjennomsnittlig populær og Svolvær er jo lofotens “hovedstad” med de flotteste hotell. Ellers kan du jo lese litt mer om ting å gjøre i lofoten på denne linken ti ting du må gjøre i lofoten og så starte eventyret. En ting du bare MÅ gjøre er å besøke den berømte stranden på Ramberg i Flakstad som ligger godt vestover i lofoten, der kan du surfe og bade hvis været tilsier det. Videre vestover kommer både Reine og Å som er veldig iøynefallende plasser. Er du lei og vil ha litt by liv kan du dra innom Leknes eller Svolvær som har masse butikker og yrende folkemengder på sommeren. Man må se seg om i sitt eget land før man drar utenlands, for vi har ett av verdens fineste land!