Oppbevaring til ditt ekstremsportutstyr

 

Er man aktiv innen en eller flere grener av ekstremsport, kan det resultere i ganske store mengder utstyr, som må oppbevares mellom hver gang man drar av gårde. De fleste ekstremsporter fører kanskje til aktivitet bare nå og da, mens andre kan man sette i gang med hver gang man selv har tid, det vil selvfølgelig variere. Uansett vil det være en god idé å ha et eget oppbevaringssted for utstyret, da det ofte er både dyrt og plasskrevende, og ofte trenger ekstra behandling. Her finner du tips til muligheter for oppbevaring.

Bygg et skjul i hagen

Nesten uansett hva du driver med, kan det være greit å ha et sted ute å henge det/legge det/vaske det/pakke det bort. Og i tillegg kan det være greit å legge opp til en liten vask eller liknende, en mulighet til å vaske bort møkk, skitt og alt annet som må samle seg på utstyret. Da kan du stikke innom Buildor.no for gode priser og bra utvalg, slik at du ikke betaler for mye – og du får det levert rett hjem! Gjør en god jobb med forberedelsene, så slipper du overraskelser underveis, som å gå tom for materialer eller spiker og skruer. Sett opp en beregning før du kjøper inn, så du vet det holder helt i mål.

Innred uteboden

For å optimalisere lagringsplass er det viktig å innrede riktig, også i uteboden. Mange slenger bare ting innenfor døra, men dette er selvfølgelig en dårlig idé – enten man har dyrt sportsutstyr eller ikke. Det finnes mange smarte løsninger, som sykkelstativ av ypperste klasse for den dyre sykkelen du elsker, slik at du kan henge den på vegg eller i taket for å spare plass.

Bygge putekasser på verandaen

Her kan man oppbevare det meste, enten det er sportsutstyr, ved, bruskasser, bildekk og så videre – samt selvfølgelig de møbelputene som de faktisk er beregnet for! Da vil dine eiendeler holde seg tørre, om ikke varme, året rundt. Er du smart, velger du putekasser som er formet som benker, så har du ekstra sitteplasser på terrassen også!